Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen suojaaminen on tärkeää Spåra Group AB:lle. Pyrimme jatkuvasti suojaamaan tietosi ja toimimaan oikeuksiesi ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Tämä käytäntö sisältää tärkeitä tietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja, ja selittää oikeutesi henkilötietojen käsittelyyn liittyen. "Me" viittaa tässä politiikassa Spåra Group AB:hen.

Kuinka keräämme ja käytämme tietojasi

Kerätyt tiedot vaihtelevat sen mukaan, kuinka käytät palveluitamme. Henkilötiedot, joita meillä on sinusta, ovat joko sinun suoraan toimittamia, peräisin kolmansilta osapuolilta tai ne kerätään, kun käytät verkkosivustoamme tai palveluitamme.

Kustannusehdotusten peruste

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot sinusta ovat:

• nimi, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, voimassa olevat sopimustiedot, jos olet jo asiakas.Tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

• Käytämme tietojasi kustannusarvioiden laatimiseen joko puhelimitse tai sähköpostitse.Käytämme tietojasi yllä kuvatulla tavalla sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Käsittelemme henkilötietojasi ennen tarjouksen laatimista sinulle ja sen yhteydessä perustuu sääntöihin, jotka määrittelevät toimenpiteet, joihin voimme ryhtyä ennen sopimuksen tekemistä kanssasi.

Toiminta verkkosivuillamme Katso alla oleva verkkosivustokäytäntömme saadaksesi lisätietoja henkilötiedoista, joita keräämme vieraillessasi verkkosivustollamme.

Ilmoittautuminen palveluihimme

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot sinusta ovat:

• nimi, kotiosoite, yhteysnumero, sähköpostiosoite ja maksutiedot.Keräämme myös henkilötietoja yhteyshenkilöistä, jotka määrität käytettäväksi hälytystilanteessa. Nämä tiedot sisältävät nimen, matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Yhteyshenkilöt hälytyksen sattuessa voivat olla vaimosi/aviomies tai avopuoliso, perheenjäsenet, naapurit, ystävät tai työntekijät.Käytämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

• Käytämme tietoja tehdäksemme sopimuksia, toimittaaksemme palveluita, asentaaksemme hälytyksiä ja valitsemaasi valvontajärjestelmää, hallintoa (mukaan lukien laskutus, perintä ja maksuhuomautukset, laitteisto- ja ohjelmistopäivitykset, luottotarkastukset ja tekninen tuki). Käsittelemme tietojasi sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja tietojen käsittely tapahtuu tässä tapauksessa täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan (velvollisuutemme suorittaa seurantapalveluita puolestasi).

• Määrittämiisi yhteyshenkilöihin otetaan yhteyttä vain, jos sinulla on hälytys ja jos olet valinnut asetuksistasi, että määrittämiisi yhteystietoihin otetaan yhteyttä. Antamalla henkilötietoja muille henkilöille oletamme, että olet myös ilmoittanut heille, että käytämme heidän henkilötietojaan edellä mainitulla tavalla ja että on sinun ja meidän oikeutettujen etujen mukaista, että heidän henkilötietojaan käsitellään siinä laajuudessa kuin se on sallittua. näiden tietosuojasääntöjen vaatimukset.

Palvelujemme käyttö (mukaan lukien gospara.com ja mobiilisovellus)

Kun käytät palveluitamme, keräämme ja käsittelemme seuraavia henkilötietojasi:

• nimi, kotiosoite, yhteysnumero, sähköpostiosoite, määritetyt yhteyshenkilöt ja kaikki meidän välinen kirjeenvaihto, maksutiedot, GPS-tiedot ja järjestelmän käyttäjälokit, mm. hälyttimet ja toimenpiteet sekä tunnusnumerot.

Käytämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

1. Kommunikoimaan kanssasi. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla ja/tai postitse (normaali) huoltoa ja huoltoa varten tai mahdollisesti hälytyksen hälytyksen yhteydessä. Saapuvat ja lähtevät puhelut, kuten asiakaspalvelupuhelut ja myyntipuhelut, voidaan tallentaa. Tallenteet on tehty dokumentointia, laatutyötä ja/tai koulutusta varten;

2. Hälytyshistorian tallentaminen ja seuraaminen. Kun sinä tai joku toinen käyttäjä aktivoi tai deaktivoi hälytyksen, tallennamme tiedot siitä, milloin se tapahtui.

3. Ottamaan sinuun yhteyttä.

4. Tuote- ja palvelutarjontamme (mukaan lukien asennus, huolto ja toimintojen ohjaus), tuotevalikoimamme optimoimiseksi ja/tai markkinointitoiminnan kehittämiseksi tulevia asiakkaita varten saatamme käyttää tuote- ja palvelutarjontamme edelleen kehittämiseen ja/tai seurantaan anonymisoituja ja/tai sinua koskevien asiakastietojen yhdistelmiä;

5. tarjota sinulle lisää turvallisuuteen liittyviä tuotteita verkkokauppamme kautta;

6. Jotta voit valvoa omaisuuttasi tietokoneelta tai mobiililaitteeltasi gospara.com:n ja/tai mobiilisovelluksen kautta, tämä sisältää mm. käyttäjälokit ja hälytystilan. Käsittelemme tietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja tietojen käsittely tapahtuu useimmiten kanssasi oikeusperustana tehdyllä sopimuksella (sopimuksen mukainen velvollisuutemme suorittaa valvontapalveluita puolestasi) . Joka tapauksessa

7. Henkilötietoja käsitellään käsittelyn suorittamiseen liittyvän oikeutetun etumme valossa.

Markkinointi

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot sinusta ovat:

• Henkilötiedot, kuten nimi, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, maa.

• Voimme myös tallentaa toimintaamme ja palveluidemme käyttöä sekä tietoja aikaisemmista ostoksistasi data-analyysimme puitteissa. Tämä tehdään, jotta liiketoimintaa voitaisiin johtaa paremmin ja siten tarjota parempia palveluita.Käytämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

• Tietoturvatuotteidemme ja -palveluidemme suoramarkkinoinnin jakelu. Tämä voidaan tehdä sähköpostitse, postitse, tekstiviestillä, puhelimitse tai mukautettuja verkkomainoksia.

• Jos käsittelemme henkilötietojasi sen seurauksena, että olet asiakas meillä, saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja toimittaa tietoja vastaavista täydentävistä tuotteista ja palveluista (mukaan lukien erikoistarjoukset, alennukset ja kilpailut), kunhan et ole pyytänyt meitä lopettamaan lähetysmarkkinointia tai olet itse päättänyt olla osallistumatta sähköiseen markkinointiimme. Jokainen lähettämämme sähköinen viesti sisältää mahdollisuuden osallistumisen poistamiseen. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@gospara.com milloin tahansa peruuttaaksesi lisätietojen tilauksen.• Saatamme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettääksemme sinulle kyselyjä. Tämä tehdään palveluidemme parantamiseksi ja/tai markkinoiden tutkimiseksi. Markkinatutkimukseemme osallistuminen on aina vapaaehtoista. Edellä kuvattu henkilötietojen käyttö on sallittua voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksiin tapahtuu pääasiassa oikeutetun etujemme perusteella, mutta tietyissä tapauksissa (esimerkiksi lain niin edellyttäessä) voi edellyttää suostumustasi.

Kolmansilta osapuolilta saadut tiedot

Keräämme ja/tai vastaanotamme tietoja myös kolmansilta osapuolilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, kuten vakuutusyhtiöt, ajoneuvovalmistajat, mainosverkostot, toimialajärjestöt jne. Käytämme saamiamme henkilötietoja yllä kuvatulla tavalla markkinoidaksemme palvelujamme sinulle, ellet ole nimenomaisesti kieltäytynyt käytöstä tai aiemmin ilmoittanut, että et halua, että sinuun otetaan yhteyttä markkinointitarkoituksiin. Markkinoinnista on helppo kieltäytyä milloin tahansa, jos muutat mieltäsi.

Tiedon levittäminen

Emme koskaan myy tietojasi kolmansille osapuolille. Saatamme kuitenkin jakaa tietoja kumppaniyritysten kanssa tuotteiden ja palveluiden toimittamisen yhteydessä. Koska liiketoimintamme vaatii tietoa ja resursseja muilta yrityksiltä voidakseen suorittaa tiettyjä toimia, meidän on myös jaettava tietosi valituille vastaanottajille, jotka on lueteltu alla. Näillä yrityksillä on vastaava laki- tai sopimusvelvoite suojata tietosi. Muutoin olemme edelleen vastuussa siitä, kuinka he käsittelevät tietojasi. Vastaanottajat, joille jaamme tietosi, kuuluvat seuraaviin luokkiin.

• Viranomaiset, kuten mm. poliisi ja pelastuslaitos, jos on selvää, että rikos on tapahtunut tai muu hätätilanne on tapahtunut tai on tapahtumassa. Ulosottomies auttamassa maksamattomien velkojen kanssa, auttavan kädet ja takaisinotossa.

• Turvayritykset, jotka tallentavat henkilötietojasi ETA:n maihin, joita käytämme vartioiden tai avun lähettämiseen kiinteistösi hälytyksen sattuessa.

• Maksupalvelujen tarjoajat (esim. Klarna), jotka tallentavat henkilötietojasi ETA:n maihin ja joita käytämme asennuksen ja palvelujen maksujen käsittelyyn.

• Franchise-yrityksemme ja kumppanimme, jotka tallentavat henkilötietojasi ETA-alueella ja jotka auttavat sinua palvelussa, asennuksissa, tuotteissa, kunnossapidossa, asiakaspalvelussa ja joiden kanssa teemme yhteistyötä myyntitoiminnassa sekä mahdollisten uusien asiakkaiden ja uusien markkinointikanavien löytämisessä.

• Rahoituspalvelujen tarjoajat (esim. perintäyhtiöt ja rahoitusneuvojat), jotka tallentavat henkilötietojasi ETA:n maihin, joille voimme siirtää kanssasi tehdystä sopimuksesta johtuvat saatavat, esim. jos tuotteita ja palveluita ei ole maksettu.

• Pilvitallennuspalveluntarjoajat, jotka tallentavat henkilötietosi maihin ETA:n sisällä tallentamaan antamiasi henkilötietoja ja toteuttamaan kaikki kanssasi tekemämme sopimukset.

• Asiakasviestintäjärjestelmien ja puhelinjärjestelmien (getanewsletter.com) toimittajat, jotka tallentavat henkilötietojasi maihin ETA:n alueella ja joita käytämme tarjotaksemme sinulle tietoja ja tarjouksia sähköpostitse ja/tai postitse ja/tai ottaaksemme sinuun yhteyttä puhelimitse .

• Analyysityökalujen ja hakukoneiden (esim. Adobe ja Google Analytics) tarjoajat, jotka tallentavat henkilötietosi maihin ETA:n sisällä, mikä auttaa meitä parantamaan ja optimoimaan verkkosivustoa ja/tai mobiilisovellustamme.

• Analyysityökalujen toimittajat (esim. Microsoft Azure), jotka tallentavat henkilötietosi maihin ETA:n sisällä, mikä auttaa meitä parantamaan ja optimoimaan palveluitamme ja tuotteitamme.

• Yhteistyökumppanit (esim. vakuutusyhtiöt, leasingyhtiöt), jotka tallentavat henkilötietosi maihin ETA-alueella, jotka tallentavat sinua koskevia tietoja, jos myönnät heille oikeuden henkilötietoihisi.

• Markkina- ja markkinatutkimuspalveluntarjoajat (esim. Facebook ja Google), jotka tallentavat henkilötietojasi ETA-maissa ja joita käytämme markkinointiin, markkinatutkimukseen ja asiakastutkimukseen. Huomaa, että tämä luettelo ei ole tyhjentävä ja voi vaihdella ajan myötä. Jos kolmas osapuoli hankkii meidät, minkä tahansa yrityksen tai merkittävän osan omaisuudestamme ja tietosi siirretään uudelle omistajalle. Sovelletaanko uutta omistajaa henkilötietojesi suhteen samoja lakeja kuin meitä?

Kolmannet osapuolet

Siltä osin kuin tuotteiden ja palveluiden asentaminen ja toimittaminen sinulle asiakkaalle kiinteistösi sisällä sisältää kolmansia osapuolia (kuten vierailijoita tai perheenjäseniä) koskevien henkilötietojen käsittelyä, saatat joutua ilmoittamaan heille, että käsittelemme heidän henkilötietojaan. tiedot.

Tietojesi tallennus

Tallennamme henkilötietosi käytettäväksi tässä asiakirjassa kuvatulla tavalla. Tietyissä olosuhteissa, kun päätät olla osallistumatta markkinointiin, voimme varmistaa, että tietojasi ei käytetä tulevaan markkinointiin liittyvään yhteydenottoon kanssasi. Kun emme enää tarvitse henkilötietojasi, varmistamme, että poistamme ne turvallisesti henkilötietojen säilyttämistä koskevaan politiikkaamme.

Yhteydenotot ja valitukset

Tietosuojavastaavamme toimii pääyhteyshenkilönä kaikissa tähän asiakirjaan liittyvissä kysymyksissä, mukaan lukien jos haluat käyttää oikeuksiasi rekisterinpitäjänä Tietosuojavastaavaan tai paikalliseen yhteyshenkilöön voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@c-pod .com Jos sinulla on valituksia tai kysymyksiä siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä ja yritämme löytää ratkaisun mahdollisimman pian.

Sinun oikeutesi

Sinulla on useita henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia: Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi, oikaista sinua koskevia henkilötietojasi, oikeus saada henkilötietosi poistetuksi sekä rajoittaa tai vastustaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi, olla vapautettu vastaanottamasta meiltä tulevaa markkinointia ja tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus saada tietosi siirrettyä sinulle tai jollekin kolmannelle osapuolelle sekä oikeus vastustaa profilointia ja automatisoitua päätöstä tehdä.

Valituksen sattuessa voit ilmoittaa henkilötietojesi käsittelystämme valvontaviranomaiselle https://www.datainspektionen.se/.Tämä tietosuojaseloste on päivitetty huhtikuussa 2019. Varaamme oikeuden muuttaa tietoja ajoittain.