Meistä

Tyypillisenä päivänä huolehditaan työttömyydestä, märistä lehdistä polulla, hammaskivestä, esikoulun APT:stä, koiravakuutuksen ilmastosta ja säästä. Digiaikana oli vain tavallisia jäljittäjiä ja silloin jouduttiin myös murehtimaan asioiden unohtamista, koirien karkaamista ja autojen varastamista. Nyt on raitoja Spårasta. Nyt kaikki löytyy.

Kappaleet ovat olemassa auttamaan kaikkia suojelemaan kaikkea, mitä he pelkäävät. Näimme, että niin sanotut GPS-seurantalaitteet tulvivat markkinoita. Ja kukaan ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi hyvä. Lähes kaikissa on ladattavat akut, jotka kestävät muutamasta päivästä viikkoon. Sen jälkeen akut on ladattava, jotta laite toimii uudelleen. Laitteen ostamisen lisäksi sinun tulee myös tilata ja maksaa kalliisti tilauksesta operaattorilta. Koko on kolmas ongelma - useimmat GPS-seurantalaitteet ovat liian suuria piilotettavaksi tehokkaasti. Se on myös selitys sille, miksi GPS-seurantalaitteita ei ole vielä tullut suosittu tuote Päätimme ratkaista kolme ongelmaa yhdellä levyllä uudella tekniikalla - virtalähde, liitäntä ja koko - tuloksena on Tracking. Radan akun kesto on vähintään yksi vuosi. Se ei vaadi kalliita tilauksia ja se on tarpeeksi pieni piilotettavaksi melkein minne tahansa. Mottomme on vartioi, varoita ja löydä. Seuranta tuo turvaa Helppokäyttöinen, käytännöllinen ja innovatiivinen tuote arvoesineiden vartiointiin ja noutamiseen. Käyttökohteita on monia; autot, moottoripyörät, mopot, moottorikelkat, mönkijät, perävaunut, lastenvaunut, golfkassit ja -laukut.

Tervetuloa Spåra and C Sec

Spåran on kehittänyt Spåra Group AB, jonka omistaa ruotsalainen IoT-yritys C Security Systems, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus älykkäiden anturijärjestelmien kehittämisestä ihmisten, eläinten ja liikkuvien esineiden suojaamiseen. C Sec, kuten sanomme joka päivä, on ollut Spotlightissa vuodesta 2014 lähtien. Täältä voit lukea lisää C Security Systemsistä.

Olemme asiantuntijaorganisaatio, jolla on korkea yksilötason osaaminen ja kauaskantoinen asiakassopeutus. Monet ovat osallistuneet maamme rakentamiseen, mutta ruotsalainen suunnittelu erottuu kansainvälisestikin. Monet fantastiset keksinnöt tulevat Ruotsista; jakoavain, juustohöylä, vetoketju, ultraääni, Skype, Spotify ja Hövding.

Ruotsalaiset keksinnöt ovat korvaamattomia. Ja usein erittäin hyvännäköisiä. Jotta voisimme täyttää ruotsalaisen ihmeen, työmme on oltava innovatiivista ja kohtelemme ympäristöämme rohkeasti. Tämän saavuttamiseksi kannustamme empaattiseen työilmapiiriin Uskomme, että työtyytyväisyys saa meidät uskaltamaan enemmän ja tulemaan innovatiivisemmaksi. Innovaatiot ovat vienyt meidät tänne ja uskomme, että se on tapa valloittaa maailma.